Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ

Δεν ξέρουμε αλλά κάποιοι μας δουλέυουν ψιλό γαζί. Τόσο ψιλό που νομίζουν ότι δεν θα το κατλάβουμε. Και γινόμαστε ξεκάθαροι. Η τιμή του πετρελαίου κατέβηκε κάτω από τα 100 δολλάρια το βαρέλι. Η τιμή όμως στη βενζίνη παρέμεινε στα ύψη, τόσο ψηλά όσο όταν η τιμή του βαρελιού είχε 130 δολλάρια .
Όταν ανέβαινε η τιμή του βαρελιού, ανέβαινε και η τιμή της βενζίνης, τώρα όμως που κατεβαίνει η τιμή του βαρελιού δεν κατεβαίνει και η τιμή στα πρατήρια.

Τώρα φαίνεται ξακάθαρα ότι κάποιοι κερδοσκοπούν σε βάρος χιλιάδων οδηγών. Δηλαδή πιό απλά μας κλέβουν.

Ποιός μας κλέβει; Οι πρατηριούχοι ή οι εταιρείες; Ποιός είναι συννένοχος; Σίγουρα η κυβέρνηση, που δεν παρεμβαίνει υπέρ των χιλιάδων οδηγών και αφήνει κάποιους να κερδοσκοπούν σε βάρος τους.

Μήπως ήρθε καιρός να αρχίσουμε τα συνεχή μποϋκοτάζ στα πρατήρια, δηλ. πιο απλά να μην βάζουμε βενζίνη για ένα χρονικό διάστημα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας . Και μη νομίσετε σε όλες τις εταιρείες αλλά σε μία. Σε μία που μοιράζει πετρέλαιο και στις άλλες και να δούν που θα πάει η τιμή της βενζίνης. Τρεις - τέσσερις μέρες βρε αδελφέ ας πάμε με τα πόδια ή με τα Μέσα Συγκοινωνίας στη δουλιά, θα κάνουμε καλό στην υγεία και στην τσέπη μας. ΟΔΗΓΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: