Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΜΠΑΤΣΟΣ.

Σκοτώθηκε ο Αλέξης από ένα αστυνομικό που κτύπησε με την πρώτη σκέψη του, χωρίς να λογαριάσει τις συνέπειες για το παιδί, αλλά και γι΄αυτόν και την οικογένειάτου. Γι΄αυτό το γεγονός κάηκε όλη η Ελλάδα, ξεσηκώθηκε το σύμπαν.
Η τρομοκρατική ομάδα ``Επαναστατικός αγώνας΄΄, χτύπησε ακόμα ένα παιδί, γιατί παιδί είναι ένας άνθρωπος 21 χρονών, το οποίο χαροπαλεύει, και κανείς δεν ξασηκώθηκε, εναντίον αυτής της άνανδρης τρομοκρατικής ομάδας, κανένας δεν συγκινήθηκε, ούτε ένα μαθητής δεν βγήκε στους δρόμους, παρά μόνο η τυπική καταδίκη των κομμάτων που έτσι κι αλλιώς την κάνουν. Αυτό που μένει να δούμε είναι, αν πεθάνει ο νεαρός αστυνομικός (που απευχόμαστε) να στηθούν γιορτές, γιατί απλά ήταν ...μπάτσος και όχι άνθρωπος. Στην αφαίρεση μιας ζωής δεν έχει σημασία αν είναι μαθητής ή `μπάτσος΄΄. Είναι το ίδιο αποτρόπαια πράξη και πρέπει τουλάχιστον να αντιδρούμε και να διαμαρτυρόμαστε, φυσικά όχι καίγοντας περιουσίες άλλων.

Ελπίζουμε ότι το δημόσιο αίσθημα δεν θα ικανοποιηθεί με το ``οφθαλμού αντι οφθαλμού΄΄.





ΑΣΩΤΟΣ

1 σχόλιο:

PaSt είπε...

Δολοφονίες γίνονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο...
Το οτι εξισώνεις τη δολοφονία ενός πολίτη από νόμιμο υπάλληλο του κράτους, με μία (ευχόμαστε παραλίγο) δολοφονία ενός πολίτη απο 2 άλλους πολίτες, είναι λυπηρό, γιατί κάνεις φανερή την επιθυμία σου να υποστηρίξεις αυτό που υποστηρίζουν οι πολιτικοί, οτι ο λαός είναι μαλάκας κοινώς. Βολεμένος μπορεί να είναι, κομπιναδόρος επίσης, μαλάκας όμως δεν είναι. Όταν κινδυνεύει η ζωή του απο αυτούς που υποτίθεται οτι νόμιμα είναι εκεί για να τον στηρίζουν, αντιδρά.