Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΑΝΗΘΙΚΟΣ ή ΜΑΚΑΚΑΣ;
Κόντρα μεγάλη ξέσπασε για το ποιος διόρισε την κόρη του και που. Ο Πάγκαλος λέει στον Χαλκίδη ότι διόρισες την κόρη σου στη ΑΓΡΟΓΗ και ανταπαντά ο Χαλκίδης ότι και εσύ διόρισες την κόρη σου το 2004. Και οι δύο τελικά διορίσατε τα παιδιά σας.
Είναι όμως πραγματικά ένα δίλημμα για τον εκάστοτε πολιτικό.
Αν διορίσει το παιδί του, βρίσκει τον μπελά του γιατί θα του πουν δεν είναι ηθικό, θα τον κατηγορούν κλπ, κλπ. καλή ώρα..
Αν πάλι δεν το διορίσει κάπου θα του πούνε ``Καλά πόσο χαϊβάνι είσαι. Καλά ρε ήσουν βουλευτής και δεν μπόρεσες να βολέψεις την κόρη σου; Εμ τότε πως θα διορίσεις τα δικά μας τα παιδιά΄΄, δηλ. τίθεται θέμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας και κλείνουν με το ``Πόσο μ……ς είσαι΄΄. Είναι αυτό που λέει και το τραγούδι ``..στο τέλος θα μας πούνε και μ……ες.΄΄.
Άρα το δίλλημα στην Ελλάδα για ένα πολιτικό είναι ΑΝΗΘΙΚΟΣ ή ΜΑΚΑΚΑΣ. Διαλέγει και παίρνει ανάλογα με τη βαρύτητα που δίνει στις δυο λέξεις.

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Και ενώ στην Ελλάδα έχουμε κοκορομαχίες για τα παιδιά των πολιτικών μας, στις Βρυξέλλες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συζητείται η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ). Η Γερμανία που είναι μια σοβαρή χώρα έχει καταθέσει την εθνική της πρόταση. Οι δικοί μας ευρωβουλευτές ακόμα περιμένουν μια εθνική αγροτική πρόταση για να μπορέσουν να την διαπραγματευθούν , να προασπίσουν τα συμφέροντα των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και να μπει στα κοινοτικά κείμενα. Όμως ακόμη περιμένουν και θα περιμένουν για πολύ ακόμη, γιατί πρώτα θα πρέπει να λύσουμε το φλέγον θέμα οι πολιτικοί μας είναι ΑΝΗΘΙΚΟΙ ή ΜΑΚΑΚΕΣ . Και όταν βρουν την ταυτότητα τους, τότε θα στείλουν και ένα φύλλο Α4 με κάποιες προτάσεις που θα τις ονομάσουν Εθνικές, μόνο που τότε θα έχει βγει η νέα ΚΑΠ και οι Έλληνες αγρότες θα ψάχνονται.

ΤΑ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΝ ....ΠΑΠΙΑ
Στην Νάουσα θα πρέπει κάποιος να πληροφορήσει τους νεαρούς ότι ούτε Πάσχα έχουμε, ούτε πάπιες σουβλίζουμε …το Πάσχα, αλλά ότι πρέπει να έχουμε ανθρώπινα συναισθήματα. Φυσικά η Αστυνομία πρέπει να λάβει τα μέτρα της και να συλλάβει αυτούς που έκαναν αυτή την αποτρόπαια πράξη και η δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει παραδειγματικά. Γιατί κάποτε κάποιοι άλλοι νεαροί στην Αλεξάνδρεια, έβαζαν φωτιά στο αμφιθέατρο, έκαναν καταστροφές στην πόλη, γιατί τα παιδάκια έκαναν την ``επαναστασή΄΄ τους. Τα ονόματα τότε ήταν γνωστά στην τότε διοίκηση του δήμου, αλλά γιατί ήταν παιδιά γνωστών παραγόντων της πόλης δεν τους έκαναν τίποτα και κάνανε ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ Ελπίζουμε όταν γίνει γνωστή η ταυτότητα των νεαρών ``επαναστατών΄΄ να μην συμβεί το ίδιο και στη Νάουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: