Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010






ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΑΛΚΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΑΦΑΤΖΗΔΕΣ
O πρόεδρος της ΝΔ Αντωνης Σαμαράς θέλει να διώξει από την ``σκιώδη κυβέρνηση΄΄ τον Μιχάλη Χαλκίδη και κάποιους άλλους και να βάλει στη θέση τους ακούστε ποιους. Τον Στυλιανίδη και τον κ. Άρη. Ποιον Άρη; Μα τον κ. Άρη το ομορφόπαιδο και να τώρα δεν το καταλάβατε τον κ. Σπηλιοτόπουλο. Για τον πρώτο θα πούμε ότι ως υπουργός παιδείας τα έκανε μαντάρα ειδικά με τον νόμο για τα κολλέγια, μπέρδεψε τους πάντες και τα πάντα. Ούτε αυτός ήξερε τι έκανε. Φυσικά μετέπειτα από δημοσιογραφικές πληροφορίες κατάλαβε την γκάφα του και προσπάθησε να τον αλλάξει τον νόμο αλλά άλλαξε ο ίδιος.

ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Για τον δεύτερο ότι και να πούμε είναι λίγο, όσο λίγος είναι και ο ίδιος. Μόνο για τζακούζι και ξενοδοχειακές σουίτες να στρογγυλοκάθεται είναι και φυσικά να πληρώνει ο λαό; Σαν υπουργός τουρισμού έκανε tour σε όλον τον κόσμο για να περνά καλά. Σαν υπουργός παιδείας συνέχισε το μπάχαλο του προηγούμενου (Στυλιανίδη) και απ΄ ότι μάθαμε δεν άκουγε κανένα φορέα αλλά μόνο δυο-τρεις κολλητούς του συμβούλους, με τους οποίους προφανώς έκανε τζακούζι στην ταράτσα του σπιτιού του. Να τον βάλουμε για να κάνει κι΄ άλλα ταξιδάκια και να τα πληρώνουμε εμείς. Αν Σαμαρά θέλεις να πας μ΄αυτούς με γεια σου και χαρά σου, εμείς δεν θα πάρουμε, ευχαριστώ. Κράτα τους για σένα.



ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αυτή η εικόνα τα λέει όλα. Ακριβώς για μας είναι θέμα παιδείας να δεχθούμε αυτούς τους δύο πολιτικούς στην ζωή μας. Είναι ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΕΑΣ, όσο και να μας περνάτε για βλάκες έχουμε και μία παιδεία και σεβόμαστε τον εαυτό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: