Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ
Στις επόμενες εκλογές ``εθνικές εννοείται΄΄, κάποιοι σημερινοί παράγοντες από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα κάνουν κηδείες και μνημόσυνα γιατί ακολούθησαν το μνημόνιο. Πρώτος και καλύτερος ο Λοβέρδος.

ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
Ακούω κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ να εκφέρουν στον λόγο τους ``η Δεξιά΄΄ . Αυτό έκανε η Δεξιά, το άλλο έκανε η Δεξιά, εννοώντας τη ΝΔ. Μήπως πρέπει να τους πει κάποιος ότι αυτοί με τα μέτρα και τα σταθμά που ακολούθησαν έγιναν πιο Δεξιά από την Δεξιά; Γιατί αν αυτοί πιστεύουν ότι είναι Αριστερά και Προοδευτική δύναμη έχουν κρίση πολιτικής ταυτότητας, έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και είναι μακριά νυχτωμένοι.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;
Γιατί θα πρέπει να τους πληροφορήσουμε ότι όσο αναγκαία και να μας παρουσίασαν τα μέτρα, αυτά δεν είναι σοσιαλιστικά. Και δεν είναι σοσιαλιστικά όχι μόνο γιατί στρέφονται κατά του λαού, αλλά μια πραγματικά σοσιαλιστική κυβέρνηση αν ήθελε να λέγεται έτσι, θα έπαιρνε κάπως αριστερά την στροφή και όχι όλο Δεξιά.
Υπάρχει όμως και ακόμη ένα λόγος που δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ. Η σημερινή κυβέρνηση ακολούθησε απλά (και δεν έφερε καμία αντίσταση) τις διαταγές του κέντρου του καπιταλισμού. Πως γίνεται βρε παιδιά να λεγόσαστε αριστερή ,προοδευτική δύναμη και να ακολουθείτε καπιταλιστικά πρότυπα και διαταγές; Γίνεται δεν γίνεται. Άρα όταν ο λαός λέει ``Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ΄΄ μάλλον εσάς στο ΠΑΣΟΚ θα εννοεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: